Ervaringen van clienten

Karin Plas - Therapeut BollenstreekKarin heeft me geholpen om de chaos in mijn hoofd weer op een rijtje te krijgen. Een goede steun in de rug, als je het mij vraagt! De samenwerking met Karin heb ik als zeer prettig ervaren; Karin is empathisch, veroordeelt niet en kijkt samen met jou objectief naar de situatie. Vanuit hier gaat ze samen met jou opzoek naar een passende manier hoe om te gaan met deze situatie. Karin, bedankt voor de ruimte en juiste richting die jij me gaf, zonder te oordelen, om de oplossing in mijzelf te vinden!
F. uit Nieuw-VennepKarin heeft me geholpen om mijzelf op een positievere manier te leren zien. Daardoor ben ik nu gelukkiger, zelfverzekerder en weerbaarder. Ik raad het iedereen aan om hun interne problemen, groot of klein, aan te pakken met behulp van een professional zoals Karin.
A. uit NoordwijkerhoutIk kwam in een fase van mijn leven waarin ik “last” kreeg van bagage van vroeger, gecombineerd met bepaalde karaktereigenschappen. In mijn hoofd maakte ik situaties moeilijker dan ze in de praktijk waren. Door hier met Karin mee aan de slag gaan, kreeg ik meer inzicht in mijn manier van reageren op situaties in mijn leven. Dit gaf een verfrissende blik en door hier bewust mee bezig te zijn veranderde mijn manier van reageren. Hierdoor heb ik meer grip gekregen op mijn leven en het aangeven van grenzen.
L. uit VoorhoutIk heb de therapie als zeer prettig ervaren. Karin werkt op een rustige manier, vormt een klankbord en een spiegel en zorgt er op die manier voor dat ik zelf de goede keuzes ging maken. Ik heb veel gehad ook aan de theorie achter bepaalde gedragspatronen.
L. uit HillegomKarin luistert goed, heeft geen oordeel maar spiegelt wel wat je zelf vertelt. Daarbij maakt ze gebruik van voorbeelden of goed toegankelijke modellen waardoor voor mij de kwartjes al snel op z’n plek vielen. Dankzij de hulp van Karin besefte ik, dat mijn leven om mij gaat en dat ik zonder de ander uit het oog te verliezen, mag kiezen voor mijzelf. Ik kijk terug op een moeilijke maar ook waardevolle periode waar ik mede dankzij Karin goed doorheen ben gekomen. Haar warmte en betrokkenheid, zonder betuttelend te zijn, hebben mij hierin heel erg geholpen.
F. uit HoofddorpIk heb fijne gesprekken gehad met Karin. Zij kijkt nuchter naar de situatie en weet de vertaling te maken naar nieuwe inzichten. Na een aantal bezoeken heb ik nu voldoende handvatten om zelf verder te gaan.
G. uit Koudekerk aan den RijnDe gesprekken bij Karin heb ik als heel fijn ervaren! Ik vind haar een warm persoon. Ik voelde me snel op m’n gemak bij haar. Ze gaf opdrachten mee die goed paste bij mijn hulpvraag. Ze heeft veel kennis in huis.
S. uit LisseIk zal zeker nog vaak terugdenken aan onze sessies. Ik heb er zoveel baat bij gehad! Dank je wel voor al je eerlijkheid, duidelijkheid, deskundigheid en niet te vergeten jouw vertrouwen, vooral op de momenten dat ik dat zelf niet meer had.
K. uit Noordwijk