Contact

Karin Plas - Therapeut Bollenstreek

Wil je na het lezen van mijn website graag een afspraak voor een eerste gesprek maken? Voel je dan welkom om contact op te nemen. Dan plan ik graag een eerste afspraak met je in.

Twijfel je of loop je met vragen rond waar je eerst een antwoord op wilt krijgen? Ook dan is het prima om contact op te nemen, vanzelfsprekend neem ik dan de tijd om jouw vragen of eventuele twijfels met je te bespreken.Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt hier ook je vragen stellen.


  Naam

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Waar kan ik je mee helpen?


  Tip: Als je binnen een paar (werk)dagen nog geen reactie ontvangen hebt, kijk dan in je spambox. Mogelijk dat mijn reactie daarin terechtgekomen is.  Mijn praktijk is gevestigd in Voorhout.

  Goed bereikbaar vanuit o.a. Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, De Zilk, Vogelenzang, Nieuw-Vennep, Hoofddorp.  Karin Plas
  Nijverheidsweg 2, 2215 MH Voorhout

  Lid van Therapiepsycholoog.com